plein

MELBERGSTRAAT 1 bus 2 3600 Genk

tel: 089/75.16.59

Historiek van PC Genk

PC Genk werd opgericht in 1988.
In het zelfde jaar werd de club aangesloten bij de toenmalige VLPS.
De wintercompetities speelden wij toen op de binnenpleinen van PC Sparrendal.
De zomer competities en de oefendagen hielden wij op onze terreinen gelegen aan de Nieuwstraat 129 te Genk.

In 1994 kregen wij 6 overdekte binnenbanen. Hierdoor vielen de verplaatsingen naar Sparrendal weg en konden wij winter en zomer al onze activiteiten uitoefenen in de lokalen van Raf Withofs.

Het bouwen van onze eigen lokalen in Melbergstraat geeft ons meer vrijheid en zin voor organisatie. PC Genk is in volle expansie en gaat een nieuwe toekomst tegemoet. Momenteel spelen wij met 6 ploegen in de competitie, maar tientallen spelers beoefenen bij ons de petaquesport uit liefhebberij. Zoek je vriendenkring om uit de isolatie te geraken of een sport om uw spieren soepel te houden sluit dan aan bij PC Genk.
In de Melbergstraat beschikken wij over 9 verwarmde binnenbanen.
Een grote keuken en een gezellige cafetaria met een tachtigtal zitplaatsen.
Buiten liggen er 44 banen en een terras van 250m².
Samen met Lihos delen wij 133 parkeerplaatsen. Deze weelde wensen wij te delen met andere clubs.

Buiten petanquen in de winter is niet aangenaam, Neem gerust contact op met ons secretariaat voor afspraken.
PC Genk wil een koepel zijn voor meerdere verenigingen met als hoofddoel de petanquesport te beoefenen en te promoten vooral bij de jeugd Wat is het zalig om onder vrienden op ons terrasje te zitten met een heerlijke koele pint na een partijtje petanque.
Content for id "content" Goes Here